Header Ads Widget

БО Пале: Позив на јавну трибину "Ратнохушкачке пријетње и положај српског народа у БиХ"

Борачка организација општине Пале ће 23. августа (уторак) са почетком у 18 часова, у сали Културног центра Пале организовати јавну трибину под називом "Ратнохушкачке пријетње и положај српског народа у БиХ".



Разлог одржавања јавне трибине су ратнохушкачке изјаве од стране бошњаких политиких и вјерских вођа.

Овим путем из БО Пале је упућен позив свим припадницима борачких категорија, представницима академске заједнице, свештенству СПЦ, удружењима проистеклим из Одбрамбено-отаџбинског рата, удружењима пензионера, омладинским организацијама, спортским колективима, те свим грађанима Сарајевско-романијске регије да узму учешће на овој трибини.

Жеља организатора је да има што више учесника на јавној трибини како би постигли што већу подршку за одговор на важно питање: Како да српски народ опстане у БиХ и сачува Републику Српску?

Намјера организатора је да на овој трибини буду донесени закљуци које би послали на адресе свих важних институција у Републици Српској и Србији.

Уводничари ће бити угледни професори, војно-политики аналитичари и ратни команданти. У својству политичара неће нико бити позван. Сваком грађанину ће бити омогућено да учествује у дискусији. Организатор ће оставити могућност јавне расправе између уесника и гостију.

Пале 23. августа 2022. г. (уторак) 18 часова, сала Културног центра Пале.

Постави коментар

0 Коментари